web analytics

Circus Freiwald weer in Roosendaal (17-27 okt)

Circus Freiwald komt ook dit jaar weer naar Roosendaal. Net als vorig jaar worden de tenten opgeslagen bij het grote parkeerterrein van De Stok. Het circus staat van donderdag 17 tot en met zondag 27 oktober in Roosendaal, maar er zijn alleen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag voorstellingen. In totaal acht. Vorig jaar stond het circus hier korter en waren er drie voorstellingen.

Voorstellingen:
Op de donderdagavond zijn er avondvoorstellingen, die om 19:00 uur beginnen. De zondagvoorstellingen zijn ’s middags om 14:00 uur. De voorstellingen op vrijdag en zaterdag beginnen om 17:00 uur.

Donderdag 17-24 okt 19:00 uur
Vrijdag 18-25 okt 17:00 uur
Zaterdag 19-26 okt 17:00 uur
Zondag 20-27 okt 14:00 uur

Kaarten
Op vrijdag is het familiedag, dan kosten kaarten 10 euro (tribune) of 15 euro (loge) per persoon. Zaterdags geldt aan de kassa 2 halen = 1 betalen Voor elke volwassene mag dan een kind gratis mee. Ook worden er flyers verspreid die goed zijn voor 5 euro korting per persoon op donderdag en zondag. De ‘normale’ prijzen staan op de website vermeld.

Tien jaar
Circus Freiwald viert dit jaar het tienjarig bestaan. Al generaties is het een circusfamilie in hart en nieren. Jarenlang was de familie Freiwald werkzaam bij andere circussen over de hele wereld. Maar de droom voor een eigen circus bleef. ’10 jaar geleden werd deze droom werkelijkheid en zijn we met een eigen circus door Nederland op reis gegaan’, aldus het circus.
Het circus presenteert ieder jaar een geheel vernieuwde show, met dit jaar als thema, hoe kan het ook anders: Celebrations. ‘Met onze dieren, moderne belichting en vlotte muziek presenteren wij klassiek circus in een modern jasje, de perfecte combinatie voor een ideale middag of avond uit’, zo kondigt de spreekstalmeester aan.

Programma
Dieren, acrobatiek en humor zijn de belangrijkste bestanddelen van het programma, dat inclusief een kleine pauze circa twee uur duurt.
In verschillende combinaties kan genoten worden van boerderijdieren (ganzen, geiten en hangbuikzwijntjes), edele paarden in vrijheidsdressuur en bereden als hogeschool, ondeugende minipony’s en lama’s uit het Argentijnse hooggebergte..
Op het gebied van acrobatiek toont de jonge generatie toont haar kunsten zowel in de piste als hoog onder de nok van de circustent. ‘Diverse klassieke circusdisciplines komen aan bod, zoals hula-hoop en koorddansen. Vernieuwing vindt plaats in de luchtacts waarbij in theatrale setting wordt gewerkt aan de ring- en nettrapeze’, meldt het programma.
Voor humor zorgt de huisclown Chef Rie. Een moderne lichtinstallatie versterkt het circussprookje.

❯ Website Circus Freiwald