web analytics

Circus Freiwald op de Stok in Roosendaal (vanaf 19 okt)

UPDATE – Circus Freiwald staat vanaf vrijdag 19 oktober voor drie dagen in Roosendaal. Het circus verzorgt drie voorstellingen op het parkeerterrein De Stok, zo staat op de website. Er zijn twee voorstellingen om 17:00 uur (vrijdag en zaterdag) en een middagvoorstelling op zondag 21 oktober (14:00 uur). Aanvankelijk werden er vier voorstellingen aangekondigd, ook een op donderdagavond.

Voor de voorstellingen van vrijdag en zaterdag om 17:00 gelden speciale tarieven. Op vrijdag kosten alle plaatsen 10 euro, op zaterdag mag een kind gratis mee op een kaartje van een volwassene. Kaarten kunnen via de website online besteld worden en zijn uiteraard ook aan de kassa verkrijgbaar.

Kortingsbonnen

De normale prijzen zijn voor kinderen 20, 18 of 15 euro (met kortingsbon vijf euro goedkoper) en voor volwassenen 22, 20 of 18 euro (ook hier met kortingsbon vijf euro goedkoper). ‘Kortingsbonnen zijn verkrijgbaar in de meeste winkels in uw stad’, meldt de website. Maar die kortingsbonnen zijn niet geldig bij het kopen van tickets via internet.

Met dieren
Het circus omschrijft zichzelf als een ‘klassiek circus met dieren’. Het gaat volgens het programma om boerderijdieren (ganzen, geiten en hangbuikzwijntjes), edele paarden in vrijheidsdressuur en bereden als hogeschool, ondeugende miniponies, lama’s uit het Argentijnse hooggebergte en Siberische Steppekamelen.

Acrobatiek
Het circus vermaakt het publiek ook met acrobatiek (in de nok van de tent, en op de grond) en clownerie door thuisclown chefkok Jeffry.

Bij de acrobatiek komen diverse klassieke circusdisciplines aan bod, zoals hula-hoop en koorddansen. ‘Vernieuwing vindt plaats in de luchtacts waarbij in theatrale setting wordt gewerkt aan de ring- en nettrapeze’, aldus het circus. Het programma duur inclusief een kleine pauze ongeveer twee uur.

❯ Website Circus Freiwald
❯ Foto’s op Instagram