web analytics

Centrumring: Stuk Prinsensingel volgende fase

De werkzaamheden aan de Centrumring in Roosendaal verlopen volgens schema, zo laat de gemeente weten. Dat houdt in dat op dit moment (maandag 16 oktober) de Kloosterstraat en de Laan van Luxemburg tussen het kruispunt Laan van België en de Doctor Van Dregtstraat nog openliggen. Het kruispunt Laan van België is geheel volgens planning net voor het weekend weer opengegaan.

De Kloosterstraat is bijna aan asfalteren toe. Dat gebeurt deze week nog in de herfstvakantie en wel op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober. Dat moet in één keer gebeuren, waardoor de parkeervakkan bij school en naast het stadskantoor twee dagen niet bereikbaar zijn. Bewoners en bezoekers van het Stadskantyoor kunnen uitwijken naar het nabij gelegen Emile van Loonpark.

Op maandag 30 oktober starten de werkzaamheden voor de vierde fase van de nieuwe centrumring van Roosendaal: De Burgemeester Prinsensingel. Het wegvak dat tussen de Kloosterstraat en de
Molenstraat ligt, gaat dan op de schop. Dat weggedeelte wordt daarom volledig afgesloten. De omwonenden en ondernemers zijn hierover persoonlijk geïnformeerd. De planning is om de werkzaamheden nog voor de feestdagen af te ronden, zodat er tijdens de feestdagen zo min mogelijk overlast is.

Begin 2018 worden de werkzaamheden aan de Burgemeester Prinsensingel verderop, richting de Dunantstraat hervat.
Prioriteit bij het hele project is dat de bewoners, ondernemers en de parkeergarages goed bereikbaar blijven. Naar verwachting is de nieuwe centrumring na de zomer van 2018 helemaal klaar.

❯ Meer over de Centrumring Roosendaal

Foto boven: Op maandag 30 oktober begint de vierde fase van het werk aan de Centrumring. Dan is het stuk Molenstraat – Kloosterstraat van de Burgemeester Prinsensingel aan de beurt.

Prinsensingel
Het stuk Prinsensingel vanuit de kant van de Kloosterstraat (rechts) gezien.

Kloosterstraat
De Kloosterstraat wordt eind deze week geasfalteerd.

Eén gedachte over “Centrumring: Stuk Prinsensingel volgende fase

  • maandag 16 oktober 2017 om 16:27
    Permalink

    Nu ook nog de stationsstraat is nu een racebaan vanaf stoplichten kade naar stationplein 100 km per uur hier maak drempels of flits kasten hier zijn al enkelemalengte verschrikkelijke ongevallen geweest

Reacties zijn gesloten.