web analytics

Centrumring: Nu eerste stukje Nispensestraat aan de beurt

Nu de bouwvakvakantie er weer op zit, wordt er ook weer aan de wegen en straten in Roosendaal gewerkt. Ook het werk aan de nieuwe Centrumring is maandag hervat. Nu is het stukje Nispensestraat tussen het kruipunt Raadhuisstraat en de inrit naar de parkeergarage Nieuwe Markt aan de beurt.

Daardoor is ook de situatie om de parkeergarage Nieuwe Markt te bereiken veranderd. De tijdelijke eenrichtingsverkeer-maatregel in de Nispensestraat tussen de ingang van de parkeergarage en de Laan van Luxemburg is opgeheven, nu het verkeer uit en naar de parkeergarage alleen via de Nispensestraat vanaf de kant van de rotonde Laan van België bereikbaar is.

Oprit parkeergarage
Ook het werk bij de ingang van deze parkeergarage is weer opgepakt. Nu is alleen de linker inrit te gebruiken, voor zowel voor het ingaande als uitgaande verkeer. Deze klus maakt onderdeel uit van een project om een aantal toegangsstraten naar de Nieuwe Markt een zelfde look te geven als dat plein.

Foto boven: De werkzaamheden voor de Centrumring zijn nu genaderd tot de Nispensestraat tussen het kruispunt Raadhuisstraat en de ingang van de parkeergarage. Vanuit de Prinsensingel is die garage dus niet te bereiken.

Bij het kruispunt Raadhuisstraat kan het doorgaand verkeer (tijdelijk) niet meer rechtdoor. Naar rechts mag niet (voetgangersgebied), dus kan het alleen nog naar links.
 

 
❯ Dossier Centrumring Roosendaal