web analytics

Carnavalsweekend Wouwse Plantage al op 22-23-24 feb

Op vrijdag 22 februari trapt carnavalsstichting de Mastepinne het carnavalsweekend in Wouwse Plantage af met het Colabal, dat plaatsvindt in dorpshuis de Spil van 19.30 tot 22.00 uur. Het protocol van Mastepinnelaand en Aopelaand maken het feest compleet. Het thema dit jaar is Licht en alle kinderen vanaf groep 6 van de basisschool tot en met jongeren van 15 jaar zijn van harte welkom. Entree is gratis.

Op zaterdag 23 februari start de eerste Brabantse optocht om 13.30 uur op de Plantagebaan in Wouwse Plantage. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats in dorpshuis de Spil. De prijsuitreiking voor de categorie grote wagens is om 20.30 uur. Geïnteresseerden kunnen nog op www.mastepinnelaand.nl het inschrijfformulier online invullen of uitprinten. De inschrijfperiode eindigt op zondag 17 februari.

Na de prijsuitreiking vindt om 21.00 uur het altijd drukbezochte Mastepinnebal plaats in dorpshuis de Spil. De muziek wordt verzorgd door HB Max Events, het team verantwoordelijk voor het succes van feesten zoals Rowwen Heze Roosendaal. DJ van de V draait de gehele avond op dit populaire carnavalsbal, dat tevens een van de eerste carnavalsfeesten in de regio is. Entree is gratis en iedereen is welkom.

Tot slot wordt op zondag 24 februari om 14.00 uur in dorpshuis de Spil de vernieuwde talentenjacht ‘Pindorp’s Got Talent’ gehouden. Iedereen mag op deze ludieke middag zijn of haar kunsten vertonen aan een groot publiek. Zowel jonge als volwassen artiesten nemen deel aan deze middag, die niet meer alleen om smartlappen draait, maar alle soorten talenten. Entree is wederom gratis en iedereen is welkom.

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie