web analytics

Business Award gaat naar BB Bouwmarkten (Praxis)

BB Bouwmarkten (de Praxis-vestigingen van Jan van Pul) is maandagavond 5 november winnaar geworden van de Roosendaal Business Award 2018. De bijbehorende prijs werd in de Kring overhandigd aan de directieleden Jan van Pul en Babice van de Ven. BB Bouwmarkten staat voor Beste Brabantse Boumarkten en behelst de Praxis-vestigingen Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur.

Drukkerij DWD Maas van de Vroenhoutseweg ging er met de Small Business Award van door. De City Award kreeg de viswinkel het Visgilde aan de Nieuwe Markt toebedeeld en de nieuwe Zorg Award kwam tereht bij Kreukelz. Dit bedrijf verzorgt op het terrein van voetbalclub Alliance sport- en spel-bso voor kinderen van negen basisscholen verzorgt.

Familiebedrijf

Het was de zesde keer dat de Business Award werd uitgereikt. Vanwege het 750-jarig bestaan van Roosendaal was er deze keer nog een titel beschikbaar: voor het oudste nog actieve Roosendaalse familiebedrijf. Die titel kwam terecht bij Guust en Pluis van den Bemd van de bakkerij aan de Bloemenmarkt.

De jury werd gevormd door Chris Cornet, Dennis Klasen, Machiel Gelok, Jan Willem Passer en Jeffrey Coppens.

De andere genomeerden waren:
Business Award
Adexpo design furniture rental (Meubelverhuurbedrijf)
SMS Metaal & Pompen Service (Staalwerk op maat)

Small Business Award
DWD-groep Maas

Zorg Award
Nijhoff training & coaching
Skinnnovagtions by Mijke

City Award
Het Wapen van Roosendaal
Voets Assuranti:en