web analytics

Buien en soms veel wind

Grote depressies trekken van west naar oost met de kern vandaag (zaterdag) boven Schotland. Die trekt verder richting Scandinavië. Aan de rand daarvan komt een vrij krachtige wind uit zuidwest, met kans op flinke windstoten. De temperatuur komt uit op rond 8 of 9 graden.

Komende nacht tijdelijk matige wind> De temperatuur zakt maar enkele graden, maar de bewolking wordt dikker en de eerste regendruppels zullen snel volgen.

Zondag trekt de wind al weer vroeg aan tot vrij krachtig en kan het wat grotere buien opleveren. In de loop van de dag draait de wind naar noordwest en neemt iets af, maar er blijft neerslag vallen. De temperatuur draait rond 8 of 9 graden. In de nanacht kan het droger worden en bij minder bewolking kan de temperatuur iets verder dalen tot 4 of 5 graden.

Maandag kan er nog een enkele bui vallen, maar ook de zon kan zich laten zien. De temperatuur komt tot 6 of 7 graden. In de nacht naar dinsdag wordt het wat rustiger. De temperatuur daalt weer wat verder tot 2 of 3 graden om overdag weer wat op te lopen tot 6 of 7 graden. De zon laat zich wat meer zien en het blijft meest droog.

❯ Website Meteo Roosendaal-West