web analytics

BSC-damestoernooi: sportieve dag met véél lachen…

Het vijfde BSC damestoernooi is zaterdag 23 juni op Sportpark Vierhoeven gewonnen door DSE Dames 1. Zij werden ook de winnaar van de wedstrijd-in-de-wedstrijd ‘Wie houdt het het langst vol op de Sweeper’. Een onderdeel dat voor veel véél lol en hilariteit zorgde. Alles zat mee, vooral het weer. Zonning, niet te warm, droog en een lekker windje.

Voor één speelster van de organiserende club werd het een minder leuke dag. Ook op een vriendschappelijk toernooi kan je een vervelende blessure oplopen, zo moest ze ervaren. Op een brancard werd ze het veld verlaten. Gelukkig kon ze zelf nog om de situatie lachen, en teamgenoen meldden in de loop van de dag opgelucht dat ze al weer terug was. Zij het op krukken…

Het wedstrijdprogramma begon na een gezamenlijke warming-up door Sport en Slank studio.
❯ Klik HIER voor foto’s warming-up
Voor de teams die zich daarvoor hadden aangemeld, volgde na de prjsuitreiking nog een barbecue en de dag werd afgesloten met een feestavond in de kantine, waar ’s middags overigens via een groot scherm naar het WK-optreden van België kon worden gekeken.

Uitslagen
1. Dse Dames 1
2. BSC dames1
3. FC Kliekje

Beste speelster hogere klasse: Ashley De Bie
Beste speelster lagere klasse: Gianna Bogers
Beste keepster hogere klasse: Nikola Jakiel
Beste keepster lagere klasse: Ashley Heskes
Sportiviteitsprijs: Dames KFC Horendonk
Sweeper: Dse Dames 1

Deelnemende teams waren: SC Kruisland, RKVV Rimboe, Kapelle, FC Kliekje, RKSV Pancratius, DSE, BSC Dames 3, Smerdiek, KFC Horendonk (België), HSV Zuidvogels, Dosko, vv Zundert, DVO ’60, BSC Dames 1.

❯ Album met 61 grotere foto’s op Facebook


 

 

 

 

 

Boven en onder: Ook op een vriendschappelijk toernooi kan het wel eens anders lopen dan je zou willen. Gelukkig kon de pechvogel van de dag zelf nog om de situatie lachen…
 

 

Boven en onder: De Sweeper zorgde voor veel lol en hilariteit…
 

 
❯ Album met 61 grotere foto’s op Facebook
❯ Damestoernooi BSC begint met warming-up