web analytics

Bronance knalt op Sfeerstrand, dus komt er een vervolg

Als het aan uitbater Ad Huijzers van Beachclub 0165 op het sfeerstrand in Roosendaal ligt, komen er daar meer optredens van bands die in een nieuwe samenstelling weer gaan optreden en bands met nog geen podiumervaring. ‘Die komen in de ongedwongen sfeer van het Sfeerstrand goed uit de verf’, vindt hij.

Hij zegt dat na afloop van het optreden van de band Bronace van afgelopen zondag. Die bracht daar, voor het eerst in een nieuwe bezetting, een groot aantal classic rocknummers. Het optreden werd goed ontvangen; de band werd dan ook voor zondagmiddag 10 november opnieuw vastgelegd.

Elmore, Maarten en Robert vormen de muzikale basis van de band. Ze speelden met verve, soms heerlijk hard, soms ook ingetogener, passend bij de diverse rockklassiekers die ze speelden. De nummers werden gezongen door Nancy. Haar stem is soms melodieus, soms heerlijk hard, juist zoals het past bij het repertoire. ‘Wederom een bewijs, dat Roosendaal en West-Brabant barst van talent. Mensen die muziek maken verheffen tot meer dan een hobby, als we de kwaliteit mogen beoordelen’, aldus Huijzers.

Dit soort bands biedt hij graag een podium. Zij kunnen zich melden via info@beachclub0165.nl

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie