web analytics

Bristol/Osaka zorgt voor ‘wonderschone voetbalshow’ (12-3)

De thuiswedstrijd van zaalvoetbalteam Bristol/Osaka tegen Botafogo werd woensdagavond 11 oktober een ‘wonderschone zaalvoetbalshow’. De ene aanval was nog mooier dan de andere. Het werd 12-3.

Botafogo was een tegenstander die vorig seizoen nog twee keer te sterk was voor Bristol/Osaka. Dit seizoen was het vertrouwen vooraf al zeer groot bij het Roosendaale team. De nieuwe formatie van Hans Lauwen en Karim Adarghal is samengesteld met zeer technische, en ervaren spelers. Een van de ontdekkingen is Yazid Srhir. De pas 16-jarige speler gedraagt zich als een volwassenne, en dat is terug te zien in zijn spel.

Hij was het die de bal bij de keeper onderschepte en niet zelfzuchtig was, maar de bal teruglegde op spits Achraf Choutier. Kort erop was het Salim Boutaghmass die op dezelfde manier de bal gunde aan Yasin Malhaoui. Men iep voor rust nog uit naar een 5-1 voorsprong door Mohammed El Tayfi, Achraf en Yasin.

In de tweede helft zakten de bezoekers in elkaar en wist de Bristol-ploeg het publiek te trakteren op een zaalvoetbalshow. De ene aanval was nog mooier dan de andere. Botafogo had geen grip op de wedstrijd en Bristol/Osaka werkte feilloos aan prachtige aanvallen. Beide coaches genoten van de wonderschone zaalvoetbalshow. De doelpunten kwamen verder nog op naam van Yasin Malhaoui, Achraf Choutier, Anas El Gamali, Yazid Srhil en Salim Boutaghmass. Bristol/Osaka kon 12-3 bijschrijven. Een ongekende seizoenstart.

❯ Website Bristol Team