web analytics

Bristol/Osaka doet weer versteld staan: 0-11

Zaalvoetbalteam Bristol/Osaka heeft vrijdagavond 27 oktober met liefst 0-11 gewonnen van Brabantia in Eindhoven. De twee coaches van het team stonden opnieuw versteld van het sterke optreden van hun team.
Brabantia was de vijfde tegenstander in de competitie, en ook deze werd door de Roosendalers verslagen.

Gezien de competitiestand van de bezoekers was de opdracht zeer duidelijk aan de jongens: veel doelpunten maken. Na 50 minuten was die missie duidelijk geslaagd. Om als koploper het weekend in te gaan, moesten er elf gemaakt worden.

Eerder op de avond was duidelijk dat de concurrenten tegen elkaar moesten. Die uitslag was bekend in de rust en dus wist Bristol Team wat het te doen stond. De Roosendaalse club ging dus vol voor het doelgemiddelde. Vrij snel werd duidelijk dat Brabantia het snelle spel niet kon belopen in de eerste helft. Met de rust was er al een 0-7 voorsprong.

In de tweede helft gooiden de gasten de boel achterin dicht om een flinke afstraffing te voorkomen. Het was doelman Mourad Afkir die met een aantal puike reddingen de nul wist te houden. Zodoende kon het aantal van 11 voor en nul tegen worden bijgeschreven.

Woensdag staat er weer een thuiswedstrijd te wachten. In zeer korte tijd moet het team opnieuw aantreden tegen Biggelaar uit Den Bosch.
Doelpuntenmakers: Yassin Malhaoui 3x, Yazzid Shril 2x, Anwar Tarfit, Achraf Choutier, Amaar Nuur en Mohammed El Tayfi 1x. En twee eigen doelpunten.

❯ Website Bristol Team