web analytics

Bristol weekoverzicht: vrouwen winnen, mannen verliezen ( 4-8 nov)

Van de drie teams van zaalvoetbalverenging Bristol Team uit Roosendaal hebben er afgelopen week twee gewonnen: de vrouwenteams. Het mannenteam verloor vrijdagavond 8 november thuis met 3-6 van de nummer laatst.

VROUWEN 1
Na het teleurstellend resultaat tegen de koploper herpakte VR1 zich deze week. Tegen HBSS werd woensdagavond 6 november met 4-5 gewonnen, maar het was op het nippertje. De Bristol-vrowuen kwamen op een riante voorsprong door doelpunten van Lianne Pollet, Rivke de Draaijer en Grifftih Vaissaire. Met een comfortabele 0-4 ruststand was de opdracht duidelijk voor de tweede 25 minuten: bal in de ploeg houden en geen risico`s nemen. Achterin werd het zeer onrustig, en in de opbouw verkleinde Bristol de ruimte in plaats van ze groot te houden. Op die manier kon HBSS op de speelhelft van Bristol snel de bal onderscheppen. De thuisploeg kwam angstig dichtbij tot 4-5, nadat topscoorder Griffith Vaissaire nog de vijfde had binnen geschoten. Jamie Paling had de beslissing op de schoenen, maar eerst de paal en naderhand de lat bracht niet de verlichting, nadat ze hem ook nog overschoot.
Doelpunten: Rivke Draaijer, Grifftith Vassaire 2x, Lianne Pollet 2x
Bristol VR staat nu op de tweede plek in de Hoofdklasse 3, maar heeft wel de meeste wedstrijden (7) gespeeld, waarvan 5 gewonnen en 2 verloren.
Toch de nodige drie punten erbij en die staat genoteerd. Volgende week opnieuw richting Rotterdam voor het treffen met Feyenoord 2. Daarbij het debuut van de 15-jarige Kyara Hopstaken.
Woman of the game: Grifftih Vaissaire

VROUWEN 2
In de wedstrijd Bristol VR2 – Victoria’04 werd het maandagavond 4 november 3-0. De doelpunten voor Bristol werden gemaakt door Elsbeth de Roon 2x, Elza Wijers.
Dit tweede vrouwenteam staat in de 1e klasse 1 aan de leiding met 22 punten uit 8 wedstrijden (7 gewonnen, 1 gelijk). Nummer 2 Mazzel Stars VR2 heeft 6 punten minder, maar ook 2 wedstrijden minder gespeeld.

MANNEN 1
Het mannenteam verloor vrijdagavond 8 november thuis met 3-6 van Madereros CF. De Roosendaalse doelpunten kwamen vanTim van Noord, Achraf el Bousksaki en Yazis Shrir.

Tim van Noord bracht de thuisploeg nog op voorsprong door een benutte strafschop. Maar lang werd deze stand niet vastgehouden. Ook toen Achraf el Bousksaki de 2-1 maakte, was het snel weer gelijk. De opvolgende tienmetertrappen deden Bristol de das om. Door onnodige overtredingen lag de bal telkens op tien meter. Madereros benutte er twee van de vier, waardoor de rust werd ingegaan met een 2-4 achterstand.
In de tweede helft ongeveer hetzelfde spelbeeld. De thuisploeg drong aan op de aansluitingstreffer, maar het was de ploeg uit Nijmegen die scoorde. Het was te danken aan Scot Colkin dat de achterstand niet hoger werd. Voor het doel van de tegenstander waren legio aan kansen, maar er vielen geen doelpunten. Bij de zesde van Madereros kon Yazid Shrir nog de derde voor Bristol Team maken en daar bleef het bij.
Onzorgvuldigheid en niet slim spelen in balbezit was deze wedstrijd toch wel het euvel. Coach Said Ouasti heeft ny twee weken de tijd om te bedenken hoe Lebo 2 op 22 november in Amsterdam te bestrijden.
Bristol Budgetisolatie staat nu in de 1e divisie B op de tiende plek (van 12 teams).
Man of the game: Scott Kolkin