web analytics

Bristol-vrouwen pakken de draad weer op in Zoetermeer (0-4)

De vrouwen van de Roosendaalse zaalvoetbalclub Bristol Team lijken zich hervonden te hebben. Na de gewonnen bekerwedstrijd wisten ze ook vrijdagavond 30 november de competitiewedstrijd bij Mazzelstars in Zoetermeer te winnen. Het werd 0-4. Speelster Griffith Vaissaire maakt zeer verdienstelijk haar debuut voor de hoofdklasser.

Brstol Team begon gelijk sterk aan de eerste helft tegen Mazzelstars. De meiden wilden zich niet in de leuren laten leggen tegen dit sterke team. Na een paar minuten viel het eerste doelpunt na een mooie actie van Corina Luijks. Achterin moest ze samen met Naomi Pesman de boel op slot houden. Door de afwezigheid van Ashley de Bie hadden sommige speelsters een andere taak meegekregen.

De Roosendaalse meiden bleven sterk voetballen en de 0-2 viel al snel; wederom door Corina Luijks. De genomineerde sportvrouw van het jaar van haar woonplaats begint langzaam weer in vorm te raken. Ook Colinda van de Steen en Naomi Pesman prikten er beiden nog één in.

De tweede helft paste Mazzelstars hun tactiek aan en gingen hoger druk zetten. Hierdoor werd het voetballen moeilijker gemaakt, maar Jade Massing stond als een blok te keepen. Na een paar keer goed uit de druk zettende Mazzelstars uit te komen, werden er toch nog kansen gecreëerd door Bristol. Maar helaas werd erniet meer afgemaakt. Eindstand 0-4.