web analytics

Bristol VR1 na 9-3 zege nu aan kop in Hoofdklasse 3

Na de winst van 9-3 op HBSS staat het eerste vrouwenteam van zaalvoetbalvereniging Bristol Team uit Roosendaal nu aan kop in de Hoofdklasse 3. Uit 10 gespeelde wedstrijden heeft het Roosendaalse team 21 punten behaald door 7 gewonnen wedstrijden en 3 verloren duels.

Na de klapper van vorige week tegen concurrent Mazzel Stars moesten de dames zich opnieuw opladen tegen HBSS. Met een andere groep speelster moest deze tegenstander worden bedwongen. De wedstrijd was ‘thuis’ in sporthal In De Roos.

Andere samenstelling
De selectie was met vier speelsters gewijzigd. Anderen kregen nu de gelegenheid om te spelen. Dat het met de andere samenstelling lastig was, bewees de ruststand 2-2. Het moest in het tweede bedrijf anders en beter. Het spel was nog steeds niet goed, maar na een paar snelle omschakelmomenten kon Bristol VR1 toch afstand nemen. ‘De uitslag van 9-3 lijkt alsof het simpel was, maar dat was het zeker niet’, aldus de coach.

Beslissing
Volgende week is opnieuw HBSS de tegenstander. Daarna komen de wedstrijden waarbij de competitie wel eens beslist kan gaan worden: uit in en tegen Den Haag en woensdag 11 maart thuis tegen Mazzel Stars. Maar voorlopig bekleedt het Roosendaalse team de koppositie, met 1 punt minder voor Mazzel Stars. Ook TTP/Feyenoord Futsal VR2 heeft 20 punten, maar wel een wedstrijd meer gespeeld.

Doelpunten
De doelpunten werden woensdagavond gemaakt door Rivke Draaijer (2x), Griffith Vaissaire (3x), Corina Luijks (3x) en Carola Perdaems.

Wanneer: dinsdag 7 juli 2020 @ 20:00
Waar: Carillon Sint Janskerk, Markt

Zomeravond beiaardconcert Zomeravondklokken klinken vanaf de St. Jan. Concert door Joost van Balkom uit Den Bosch. De beiaardconcerten zorgen voor