web analytics

Bristol Team VR1 bekert verder

Het VR1-vrouwenteam van zaalvoetbalvereniging Bristol Team heeft de eerste bekerwedstrijd overleefd en bekert dus verder. De eerste bekerwedstrijd werd deze week met 5-4 gewonnen van Bress. Een team dat vorig jaar uitkwam als Bristol Team VR2.

Met die kennis kon vermoed worden dat het een interessante wedstrijd zou worden. Want het Roosendaalse team was er natuurlijk op gebrand te voorkomen dat Bress met de winst naar huis zou gaan, terwijl van Bress natuurlijk verwacht kon worden alles op alles te zetten om Bristol Team VR1 een hak te kunnen zetten.

Strijd
En het werd spannend. Er werd van het eerste tot de laatste fluitsignaal gevochten op alle fronten. Voor het Roosendaalse team speelde vooral de debutant Inge Peeters die een rol van betekenis. Zij nam zowel de openingstreffer voor haar rekening, als de beslissende goal.

Na een achterstand van 2-4 trokken de Roosendaalse dames uiteindelijk toch de overwinning over de streep. Verder droeg op deze avond Senna El Messaoudi voor het eerst het shirt van Bristol.

Bristol VR2

Van Bress is Bristol Team VR1 trouwens nog niet af, want dit team is dit seizoen in dezelfde Hoofdklasse 4 ingedeeld. Op woensdagavond 23 september is er al weer een meeting, nu voor de competitie en ook weer in In De Roos in Roosendaal.
Maar eerst speelt Bristol VR1 nog op maandag 7 september de competitiewedstrijd tegen en bij LRC.

Het nieuwe Bristol VR2 speelt dit seizoen in de eerste klasse 01. De eerste wedstrijd is woensdagavond 16 september thuis trgrn Kanja VR1.