web analytics

Bristol Team ook na wedstrijd zes nog puntloos (4-8)

Het zaalvoetbalteam van Bristol Team van Said Quasti en Karim Adarghal blijft ook bij wedstrijd zes puntloos. Vrijdagavond 19 oktober kwam een van de titelkandidaten richting Rucphen, namelijk Be’79. Het team uit Berkel Elschot draait al jaren stabiel mee in de 1e divisie, dus de klus zou niet makkelijk gaan worden. Het werd 4-8.

Problemen zijn er alleen nog tussen de palen bij de geel/zwarte ploeg uit Roosendaal. Eerste keeper Scot Colkin is nog geblesseerd en de tweede sluitpost Mounir Benaiser moest zich ook afmelden. Remy Vos werd voor de deze wedstrijd als eerste keeper op het wedstrijdformulier gezet. Wouter van Dongen werd als stand-in opgeroepen.

Breekpunt
De wedstrijd begon zeker niet onaardig van de thuisploeg, maar binnen 5 minuten lag de 0-1 al in de touwen. Bristol Team/Budgetisolatie was niet erg geschrokken van de snelle achterstand, want Riad Elloukmani scoorde vijf minuten laten de gelijkmaker. Helaas werd het goede spel niet beloond met een voorsprong, maar met opnieuw een achterstand. Het breekpunt in de wedstrijd was de gemiste tienmetertrap van Bunyamin Karahan. De wedstrijd had kunnen kantelen als de bal niet op de paal was beland. De rust werd ingegaan met een 1-3 achterstand.

Scheidsrechters
‘In de tweede helft waren het de scheidsrechters die fout op fout gingen maken. Beiden scheidsrechter zagen een zware overtreding op Remy Vos over het hoofd. De doelman moest het veld geblesseerd verlaten en zij lieten dit onbestraft. De tienmetertrappen werden hierna wel heel makkelijk gegeven aan Be79’. De gasten liepen hierdoor snel uit naar een 2-6 voorsprong. Wouter van Dongen kon één tienmetertrap nog stoppen, maar de rest was onhoudbaar. Uiteindelijk was de thuisploeg nog bij machte om twee keer te scoren, maar de titelkandidaat had ondertussen al met twee doelpunten verder afstand genomen. Eindstand 4-8

Koste wat kost

‘Bristol Team/Budgetisolatie speelde zeker geen slechte partij voetbal, maar de punten moeten nu wel langzaam gaan komen. Tegen Madereros zal de druk bij de spelers zeer hoog zijn, want die partij moet koste wat kost worden gewonnen’, aldus de clubleiding. Die uitwedstrijd is op vrijdag 2 november.

❯ Website Bristol Team/Budgetisolatie