web analytics

Bristol Team nog maar op nimmertje kampioen

Het mannenteam van zaalvoetbalvereniging Bristol Team uit Roosendaal mag dit jaar dan kampioen zijn geworden in de Topklasse C, maar coach Hans Lauwen houdt aan de laatste wedstrijd tegen nummer twee, Kawin uit Vianen, een nare smaak over. De kampioensploeg uit Roosendaal verloor daar met 13-3. Laaiend was de coach, meldt de eigen website.

‘Deze nederlaag hadden we niet ingecalculeerd’, sprak hij na afloop. ‘Verliezen op deze manier is gewoon schandalig. De instelling van een aantal spelers tijdens de laatste twee wedstrijden was enorm teleurstellend. Je bent kampioen geworden en dan gooi je het bijna nog weg’.

Echt fout gaan kon het gelukkig niet meer, want bij winst van Kawin zou Bristol nog net een puntje verschil over houden. Maar Lauwen en ook de tegenstanders, hadden op een ander verloop van de wedstrijd gerekend.

Wat was het geval? ‘Vlak voor vertrek regende het afmeldingen. Echt onbegrijpelijke dat spelers op dat moment zich niet realiseren dat het kampioenschap bijna werd weggegooid. Met slechts drie spelers, en een keeper moest er in rap tempo het team compleet worden gemaakt’, vertelt Lauwen.

‘Het is echt ongelofelijk dat je dit je team aandoet’, zegt een aanwezige speler op de website. ‘Jongens moeten zich realiseren dat ze eigen ruiten hebben ingegooid bij de nieuwe technische staf. Dit nemen ze natuurlijk mee’.

Lauwen was laaiend na afloop en heeft nadrukkelijk zijn zegje gedaan. ‘Het is nu aan de nieuwe coach om orde op zaken te stellen, en een team weg te zetten die mee kan doen in de eerste divisie’.

❯ Website Bristol Team

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie