web analytics

Bristol Team: Mannen winnen, vrouwen verliezen

De mannen van zaalvoetbalvereniging Bristol/Osaka hebben woensdagavond 14 maart thuis in sporthal In De Roos weer gewonnen. De kampioenskandidaat #1 blijft dus op titelkoers. Het team won het lastig duel met ZVG uit Gorinchem met 5-3. De vrouwen verloren, ook thuis, met 3-5.

Het team uit Gorinchem streed tegen Bristol/Osaka nog voor kansen in de tweede periode, maar moest diep in de tweede helft buigen voor het sterk collectief uit Roosendaal.

De gasten hadden het zeker niet makkelijk tegen de reserves van de eerste divisionist. Het keek zelfs tegen een achterstand aan, die pas in het tweede bedrijf teniet werd gedaan. Onder aanvoering van Anwar Tarfit, die de restverdediging voor zijn rekening nam, knokte de nummer 1 zich terug in de wedstrijd.

Via geslepen acties van topspeler Achraf Choutier bleven de drie punten in Roosendaal. Volgende week vrijdag wacht de lastige uitwedstrijd tegen de studenten uit Eindhoven. Bij winst is het dan nog met drie wedstrijden spelen, heel dicht bij de titel.

Vrouwen
Bij de vrouwen waren de eindcijfers ook 3 en 5, maar nu andersom. De winst ging naar de zvv Den Haag-speelsters (3-5). De Roosendaalse vrouwen spelen volgende week vrtijd 23 maart een uitwedstrijd tegen Totelos.