web analytics

Bristol Team/Budgetisolatie maakt debuut met nederlaag

Bristol Team/Budgetisolatie heeft vrijdagavond 7 september bij zijn debuut in de eerste divisie een nederlaag moeten incasseren. Bij Futsal Apeldoorn 2 werd het 4-3. Vrijagavond 14 september is de eerste thuiswedstrijd in Sport Rucphen. Dan begint om 21:00 uur de wedstrijd tegen FCK/De Hommel.

Het zat de Roosendaalse zaalvoetbalclub niet mee bij de eerste wedstrijd: zes basisspelers waren er niet bij. ‘Door een ernstige blessure van Thoma, en spelers die nog op vakantie waren, viel deze wedstrijd net te vroeg in het schema’, meldt de club.

Toch gaven beide coaches de spelers het vertrouwen op een goede afloop. Het zag er binnen twee minuten ook rooskleurig uit. Anwar Tarfit maakte via een snelle counter de 0-1. De spelers voerden de tactiek prima uit, en de verdediging hield goed stand tegen de reserves van Apeldoorn.

Afgestraft
Het spel golfde op en neer, maar een klein foutje werd meteen door de gasten afgestraft: 1-1. De wedstrijd was nog geen tien minuten oud of het zwarte doek viel voor de Roosendalers. Keeper Scot Colkin werd bij een ernstige overtreding geraakt aan zijn hand. Vinger uit de kom einde wedstrijd voor hem. Speler Hakan Yakut moest nu het doel verdedigen, en dat deed hij met een aantal reddingen meer dan prima. De rust werd met de gelijke stand bereikt.

Onder druk
In de tweede helft kwam Bristol Team weer op voorsprong door een vrije trap van Levy Schotel. Hierna werd de druk van de spelers van de thuisploeg vele malen groter, en zij pakten ook de voorsprong. Anwar gaf zijn team nog hoop door drie minuten voor tijd de 3-3 te maken. Maar twintig seconden voor het eindsignaal trokken de gasten dan toch aan het langste eind. (4-3)

❯ Website Bristol Team