web analytics

Bristol Team begint hoopvol in oefenduels

De mannen van zaalvoetbalclub Bristol Team/Budgetisolatie zijn zich volop aan het voorbereiden voor hun debuut in de landelijke 1e divisie KNVB zuid 1. Vorige week werd een verdienstelijke overwinning behaald op Jogadores. De club kwam tot vorig seizoen nog uit in de een na hoogste klasse van Nederland. In de Vijfsprong werd er gewonnen met 8-7.

Afgelopen vrijdag waren er bij het volgende oefenduel ruim dertig bezoekers aanwezig om Amicitia aan het werk te zien. Dit team was vanuit Limburg afgereisd naar Rucphen. Amicitia draaide vorig jaar bovenin mee in de eredivisie, en het was dus voor Bristol Team/Budgetisolatie een echte krachtmeting. Er werd volgens officiële regels gespeeld die de thuisploeg ook tijdens het seizoen kan verwachten.

Dus dat betekende zuivere speeltijd. Coach Said Ouasti en zijn assistent Karim Adarghal hadden de beschikking over tien spelers, en die waren echt wel nodig. Het tempo lag verschrikkelijk hoog door de nieuwe tactiek van de hoofdcoach. Het spel golfde in een hoog tempo op en neer.

Bristol Team/Budgetisolatie hield zeer knap stand door Amicitia lang op 0-0 te houden. Toch was het de thuisploeg die op voorsprong kwam. In de eindfase leek het erop dat de bezoekers met de winst ervan door zouden gaan, maar door spectaculaire 10-meter vrije trappen slaagde Bristol erin de ere divisionist Amcitia met 9-7 te verslaan.

❯ Meer atikelen over Bristol Team