web analytics

Bristol-speelsters blijven ongeslagen: 3-7 bij HBSS

De dames van Bristol/Budgetisolatie trekken hun prima seizoenstart door. Ook na de derde wedstrijd, woensdag 3 oktober tegen HBSS, konden er drie punten worden bijgeschreven. HBSS in Rotterdam was een tegenstander die vorig jaar met 2-7 verloor van de Roosendaalse dames.

Het was nu dan ook even schrikken toen in sportcentrum Rotterdam een achterstand moest worden geïncasseerd. Maar Ashley de Bie zorgde onmiddellijk daarna met twee loeiharde vrije trappen voor de voorsprong. Bristol zorgde in fases met goed combinatievoetbal voor snelle openingen in de verdedigingen van HBSS. Noami Pesman oogde bij haar medespeelster en coach verbazing door met een sublieme actie haar tegenspeelster te omzeilen, en het af te ronden met een doelpunt. HBSS was door onder andere het tweede doelpunt van Naomi en Corina Luijks geen gevaar.

Colinda van der Steen maakte haar eerste officiële doelpunt voor Bristol, waarmee de eindstand op 3-7 werd bepaald. Woensdagavond 10 oktober staat het topduel tegen debutant ZVG uit Gorinchem op het programma. Ook die ploeg heeft nog geen punten verspeeld in de competitie. Wie dit duel winnend weet af te sluiten, slaat direct een gat. De wedstrijd begint om 20:00 uur in sporthal In de Roos.