web analytics

Bristol mannen na vierde wedstrijd nog geen punten

Het zit het eerste mannenteam van Bristol Team/Budgetisolatie niet mee in de beginfase van de competitie. Na wedstrijd vier heeft het team nog altijd geen punten binnen weten te halen. Het team in opbouw is nog zoekende, en dat heeft tijd nodig. Alleen gaat het nu de komende wedstrijden wel tijd worden dat het van de hatelijke nul punten afkomt’, meldt de club.

Het zag er qua bezetting afgelopen vrijdag 5 oktober goed uit. De groep was nagenoeg compleet, en dus was het vertrouwen groot op een goed resultaat. Tegenstander Excelsior uit Rijssen had er een reis van bijna twee uur opzitten voordat het arriveerde in Rucphen. Beiden ploegen waren aan elkaar gewaagd en men kon vooraf niet aangeven wie als winnaar uit de bus zou komen.

Het was de thuisploeg die nog wel de voorsprong nam door een doelpunt van Tim van Noord. Maar dat was gedurende de rest van de wedstrijd dan wel ook de enige keer. Excelsior had iets de overhand en nam telkens met goed aanvalsspel de voorsprong. Tegen het einde leek de wedstrijd gespeeld door een 2-4 achterstand.

Bristol Team/Budgetisolatie bracht in de laatste 90 seconden een extra veldspeler in het veld. Dit leidde nog tot de aansluiting, maar de laatste 9 seconde waren te kort om nog een punt in huis te houden.(3-4)

De volgende wedstrijd is 12 oktober uit naar LZV/Kuypers in Lichtenvoorde.

❯ Website Bristol Team