web analytics

Bristol mannen kunnen maandag 26 maart kampioen worden

Zaalvoetbalvereniging Bristol Team uit Roosendaal kan maandagavond 26 maart kampioen worden als het de uitwedstrijd tegen Botafogo wint. Maandag wordt het gestaakte duel bij de stand 1-1 hervat. De eerste vijf minuten moet wel overbrugd worden met een veldspeler minder.

Bristol had vrijdagavond 23 maart een zeer lastige wedstrijd in Eindhoven. Tegenstander Totelos bleek een stugge opponent te zijn. Door een snelle voorsprong van Bristol kwamen de studenten toch tot een 2-2 ruststand.

Deze stand bleef lang staan tot 6 minuten voor tijd. De Roosendalers hadden al het geluk van de wereld. Totelos miste voor open goal, en enkel keren werd de paal en lat geraakt. De gasten wilde alles op alles zetten om de punten thuis te houden. Door messcherpe counters wist de aanstaande kampioen in een snel tempo de wedstrijd te beslissen. Het werd 2-6.

Door de misstap van de enige concurrent Kawin heeft Bristol uit de laatste drie wedstrijden één overwinning nodig. Maandag willen de jongens deze het liefst meteen het kampioenschap pakken.

Vrouwen
Bij de vrouwen ging het vrijdagavond 23 maart ook helemaal naar wens. Die wisten de uitwedstrijd tegen RS te winnen met 1-11.Woensdagavond 28 april spelen ze thuis tegen Barendrecht.