web analytics

Bristol heren zoekt nieuwe trainer

Zaalvoetbalvereniging Bristol uit Roosendaal heeft afscheid genomen van Said Ouasti als trainer van het herenteam. Hij nam het herenteam over van Hans Lauwen en Karim Adarghal, maar zet er na twee seizoenen een punt achter. Clubeigenaar Hans Lauwen is nu met drie kandidaten in gesprek om het team een nieuwe trainer te bezorgen.

Handhaven
In het eerste seizoen kon het herenteam zich in de nacompetitie handhaven. Met Bedel Karahan in het kielzog gingen de mannen destijds vol vertrouwen aan de slag. De voormalige trainer Karim Aderghal, die aanvankelijk als assistent in de nieuwe technische staf aan de club verbonden bleef, maakte dat einde van het eerste seizoen al niet meer mee. Door meningsverschillen haakte hij vroegtijdig af.

Toch in 1e divisie
In het tweede jaar werden er nieuwe spelers gehaald, maar die lieten Ouasti al vrij snel in de steek, zodrukt Lauwen het uit. ‘Door domme pech bengelde het team weer tegen de laatste plaats aan, en ook in het tweede jaar was het geen gelukkig huwelijk. Er was al besloten dat de competitie zo goed als het kon zou worden uitgespeeld. Opnieuw beginnen in de topklasse was de bedoeling, maar door het coronavirus blijft Bristol Team dan toch in de 1e divisie.’