web analytics

Bristol-dames hebben goed seizoen achter de rug

De dames van zaalvoetbalvereniging Bristol Team uit Roosendaal hebben dit seizoen een goede prestatie neergezet. Het team is op de derde plen geëindigd en daarmee is de beste klassering behaald sinds het drie jaar geleden in west 1 landelijk zaalvoetbal is begonnen.

De laatste competitiewedstrijd was vrijdag 21 april tegen TPP. De Rotterdammers hadden eerder al twee keer het duel afgezegd, maar nu kon deze dan eindelijk doorgaan. Zowel TPP als Bristol konden de derde plek veilig stellen.

De Roosendalers hadden aan een gelijkspel genoeg. Maar zover wilden de geel/zwarte Roosendaalse speelsters het niet laten komen. Na vijftig minuten voetbal kwamen ze als winnaar uit de bus met een 3-8 overwinning. En daarmee kon het seizoen keurig met een derde plek worden afgesloten.

In de groep is de ambitie uitgesproken om nu door te stoten naar de eredivisie. Maar binnen de vereniging wordt dat enigszins bekoeld. “Zeker met de huidige groep gaat dit niet lukken, daarvoor komt het team net iets te veel kwaliteit te kort. De meiden krijgen nu heel wat maanden de tijd op deze kwaliteit impuls te gaan zoeken”, aldus de clubleiding.

>> Website Bristol Team