web analytics

Bristol Budgetisolatie wint eerste wedstrijd nacompetitie

Het mannenteam van Bristol, Bristol Budgetisolatie, heeft de eerste nacompetitiewedstrijd tegen Cromwiel vrijdagavond 26 april met 3-5 gewonnen. Het ging wel zeer moeizaam tegen de periodekampioen van de Topklasse.

Zeker de eerste tien minuten gaven de ervaren spelers niet thuis. Cromwiel kwam door een afstandsschot op een voorsprong. Bristol kon zeker de eerste helft geen vat krijgen op het felle spel van de thuisploeg. Het ging daarom ook verrassend met een 2-3 achterstand de rust in.

In het tweede bedrijf waren de rollen omgekeerd. Bristol zette meer druk en zorgde met snelle counters voor een voorsprong. ‘Maar zoals het hele seizoen waren sommige jongens niet scherp genoeg voor het doel. Volgende week vrijdag moet de tweede ronde worden veilig gesteld. De marge van twee doelpunten is minimaal, maar normaliter zouden we niet in gevaar mogen komen’, aldus de clubcleiding.

De doelpunten kwamen van Tim v Noord 2x, Yazid Shril en Hakan Aksoy. Daarnaast scoorde Cromwiel een keer in eigen doel. Volgende week vrijdag is de return om 21:00 uur in de Vijfsprong in Rucphen.