web analytics

Bredanaar (23) aangehouden voor straatroof op de Hoogstraat in juli

De politie heeft maandagochtend 21 augustus rond 06.30 uur op een verblijfadres in Roosendaal een 22-jarige Bredanaar aangehouden op verdenking van straatroof. De straatroof werd gepleegd op donderdag 13 juli 2017 rond 17.00 uur op de Hoogstraat in Roosendaal, waarbij een 23-jarige inwoner van Roosendaal het slachtoffer werd.

Het slachtoffer van de straatroof verklaarde dat hij aangesproken werd door de man die vroeg of hij de telefoon van het slachtoffer mocht gebruiken. Dit weigerde de Roosendaler, maar even later werd zijn telefoon van hem afgepakt door de tot dan toe onbekende man.

Bij de beroving werd de Roosendaler ter hoogte van zijn oor met een scherp voorwerp gestoken. Het slachtoffer raakte gewond door de aanval. Hij had de wond bij de Eerste Hulp in het ziekenhuis laten hechten.

De recherche deed onderzoek, waarbij onder meer camerabeelden werden bekeken. Dankzij ondernemers en particulieren ontving de politie camerabeelden, wat waardevol was voor het onderzoek. Uiteindelijk leidde het spoor naar de 22-jarige verdachte. Hij werd ingesloten voor nader onderzoek.