web analytics

Bravis ziekenhuis start met ‘Opname’ in MijnBravis

Vanaf 1 oktober is het digitale portaal MijnBravis opnieuw uitgebreid. Patiënten die opgenomen worden in het Bravis ziekenhuis kunnen dan hun dagprogramma, medicatie, ontslagdatum en uitslagen van onderzoeken realtime inzien. Zij weten daardoor tijdens hun verblijf in het ziekenhuis beter wat ze kunnen verwachten.

Denise Verburgh, projectmanager MijnBravis: “Als patiënt heb je altijd je eigen inbreng in je behandeling. MijnBravis ondersteunt hierin, doordat je informatie beschikbaar hebt en zelf zaken kunt regelen. Dat helpt je om samen met de arts beslissingen te nemen. Uitslagen van onderzoeken kun je bijvoorbeeld meteen zelf inzien. Daarnaast is het ook praktisch, want met bijvoorbeeld het dagprogramma zie je wanneer je bezoek het beste langs kan komen.”

Patiënten hebben de mogelijkheid om al een aantal dagen voor hun ziekenhuisopname het opnamegedeelte in MijnBravis in te zien. Spoedpatiënten krijgen binnen twee uur toegang. Na ontslag is deze ‘Opname’ niet meer in MijnBravis terug te zien.

Foto: Inloggen op MijnBravis om tijdens het verblijf in het ziekenhuis het verloop realtime te zien

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie