web analytics

Boekenmarkt van Heemkundekring vanwege verhuizing (18 mei)

Op zaterdag 18 mei is er van 10.00 tot 15.00 in het Heemhuis van Heemkundekring in Mariadan (ingang Vincentiusstraat 7) een boekenmarkt. In verband met de komende verhuizing naar het nieuwe Cultuurhuis in Bovendonk is de heemkundekring genoodzaakt het een en ander op te ruimen, want in het nieuwe onderkomen is minder ruimte beschikbaar.

Heemkring De Vrijheijt van Rosendale beschikt over een ruime bibliotheek van boeken, naslagwerken en periodieken. Er is intussen een selectie gemaakt van boeken en tijdschriften die ‘tegen een klein prijsje’ in de verkoop gaat. Bijvoorbeeld dubbele exemplaren.

Roosendaal e.o.
‘De boeken op de boekenmarkt zijn meest boeken over Roosendaal e.o. en over Brabant. Wie eens at meer kennis wil vergaren over ons stadje en omgeving, of over interessante onderwerpen over de provincie, moet zeker een kijkje komen nemen’, zegt de heemkundekring.

Ook romans
Ook is een aantal mooie romans in de aanbieding. Die zijn afkomstig van particulieren en andere instanties. Bezoekers kunnen op hun gemak neuzen tussen de boeken en tijdschriften. De opbrengst van de verkoop gaat de pot van de heemkundekring in.

Verhuizing
De verhuizing is gepland in juni. Met ingang van 18 juni is ons adres in ieder geval Bovendonk 111 in Roosendaal.

❯ Website Heemkundekring