web analytics

Boek over 105 jaar RBC al uitverkocht

Het boek ‘Meer dan een eeuw oranje’ over de 105-jarige geschiedenis van voetbalclub RBC in Roosendaal is al helemaal uitverkocht. Het werd drie dagen geleden, op zaterdag 11 november, pads gepresenteerd. Het was in een oplage van 300 gedrukt.

‘Indien de vraag naar het boek dusdanig groot blijft, dat het rendabel is om een tweede druk uit te brengen, neemt het bestuur dit in overweging’, wordt meegedeeld op de Facebookpagina van RBC.

Voorafgaand aan de boekpresentatie hadden al veel mensen ingetekend voor het boek en afgelopen zaterdag werd het boek ook zeer goed verkocht. Zondag en maandag kwamen er nog zoveel aanvragen binnen, dat RBC vanaf nu niet meer aan de vraag kan voldoen.

‘Mensen die zich nu nog aanmelden komen op een reservelijst (op volgorde van binnenkomst). Wie inmiddels bericht heeft gekregen dat zijn aanvraag is gehonoreerd, krijgt t/m 25 november de tijd om het boek af te halen en af te rekenen. Dat kan van maandag t/m vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 15.00 uur in het supporterscafé van het Herstaco Stadion. Na deze datum gaan de niet afgehaalde boeken naar de mensen op de reservelijst’, aldus RBC.
.

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie