web analytics

Blommenkinders en Party in the Park samen op 23 juli

Het Blommenkinders Festival is dit jaar weer terug naar één dag. Vorig jaar werd nog geprobeerd om de avond voor het festival een ‘Party in the Park’ te houden. Nu gaan de twee festivals samen verder op dezelfde dag: zondag 23 juli. Uiteraard weer in het Vrouwenhofpark.

Op de festivaldag klinkt er muziek uit de sixties – seventies – eighties en nineties. Met muziek van Queen, Bruce Springsteen, Johnny Cash, Eagles, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Neil Young, Boudewijn de Groot en anderen via tributebands.

Nieuw dit jaar is het ‘Wereldkampioenschap Elpee-werpen’. Iedere bezoeker, jong en oud, kan op vertoon van een geldig polsbandje hier gratis aan deelnemen. De beste drie deelnemers winnen een trofee.
Ook kan het publiek zich even een Easy Rider voelen door zich ‘midden in de woestijn’ te laten fotograferen op een echte Harley Davidson zit.

Vaste onderdelen zijn optredens op het hoofdveld en in het openluchttheater
Optredens hoofdveld en openluchttheater, activiteiten voor de Blommenkids, een festivalmarkt en aandacht voor meditatie.

Kaarten voor Blommenkinders kosten aan de kassa 16 euro en in de voorverkoop 13 euro. Kinderen t/m 12 hebben gratis toegang.
Voorverkoopadressen in Roosendaal::
– VVV Markt 71
– De Boekenwurm, Molenstraat 91
– Blz.Kantoorboekhandel Dijkcentrum
– Blz. Kantoorboekandel Tolberg