web analytics

Blefd de 45e Gouden Bolhoed in ’t Dùrp Roosendaol ?

Op maandagavond 5 Februari is de kleine zaal van ‘De Kwakkelkooi’ (Schouwburg de Kring) weer het toneel van de presentatieavond van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol. In de gemoedelijke gekende setting schotelt het IQ Aarmoei-nieke bezoekers een avondvullend programma voor, vol met hoogtepunten.

Centraal op deze avond staat de positie van Roosendaal. Immers, nu de Stichting Carnaval Roosendaal het motto ‘Da’s m’n stadje’ heeft gekozen, leeft bij het IQ Aarmoei-nieke de vraag, ‘zijn we wel een stad of ‘blijven we ‘n dùrp’? Het lijkt erop dat het IQ meer nijgt naar die kleine versie van de stad Roosendaal getuige hun beeldmerk voor deze avond ’t Blefd ’n dùrp.

Dorpse grenzen

Nu het IQ Aarmoei-nieke zich openlijk deze vraag stelt, komt ook meteen de vraag boven drijven waar die 45e Gouden Bolhoed heen gaat. Blijft deze dit jaar eigenlijk wel binnen de dorpse grenzen van Roosendaol? of…

Het antwoord wordt op deze avond gegeven. Een avond waar het wederom verder verjongd IQ Aarmoei-nieke met een traditionele opening en onder leiding van een frisse nieuwe repetitor, actieve participatie van de bezoekers in de zaal verwacht. Een avond ook waar bezoekers natuurlijk kunnen genieten van gekende sprekers, verrassende sketches, en dus de uitreiking van de 45e Gouden Bolhoed.

Kaken op elkaar
Terwijl de heren van het IQ Aarmoei-nieke momenteel de laatste hand leggen aan het programma neemt de spanning rondom de uitbreiding van het college van gouden bolhoed-dragers ongekende vormen aan.
Immers jaarlijks, in de weken en dagen vooraf aan die bijzondere avond, probeert menigeen een lek te vinden in de informatiebarrière om te vernemen wie de uitverkorene zal zijn. Maar de kaken blijven voor alsnog stevig op elkaar.

‘Voel u welkom en geniet van een sfeervolle carnavalsavond zoals er geen andere is. Maandag 5 februari, kleine zaal Schouwburg de Kring, Aanvang 20.00 uur, gratis entree’, benadrukt het IQ Aarmoei-niek.

❯ Website IQ-Aarmoeinieke