web analytics

Bijzondere opening Eye-Candy 19 met sieraden-catwalkshow

De opening van de negentiende Eye-Candy-expositie in Galerie Anita Ammerlaan in Roosendaal was zondagmiddag 27 mei een heel bijzondere. De bezoekers waren niet alleen onder de indruk van de geëxposeerde werken van de 12 kunstenaars, maar vooral ook van de bijzondere sieraden-catwalkshow georganiseerd door Vincent Burger.

En dan was er ook nog de live muziek door saxofonist Peter van Ineveld en de wijnproeverij door vinoloog Corné Janssen. De Roosendaalse kunstenaar Anita Ammerlaan en haar man Patrick Roelofs kijken dan ook terug op een prachtige opening, met een heerlijk sfeertje.

Kunstwerken van de volgende 12 kunstenaars zijn tot en met 19 augustus te bewonderen: Brita Seifert (tekeningen), Louis La Rooy (glaskunst), Maurice La Rooy (glaskunst), Fons Uytdehaag (glaskunst), Marian Timmer (keramiek), Suzana Jovanović (schilderijen), Laus Heezemans (stenen sculpturen en wandobjecten), Theo Schouten (wandobjecten en ruimtelijk werk), Jaap Hoeksma (schilderijen), Janneke Rottier (schilderijen), Vincent Burger (sieraden) en Anita Ammerlaan (schilderijen).

De expositie biedt weer een mooie diversiteit met glaskunst, keramiek, exclusieve sieraden en wandobjecten van verschillende materialen en in verschillende stijlen. De expositie is te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur in de galerie aan de Markt 39 in Roosendaal.

❯ Website Anita Ammerlaan

Foto: Wim Helmer