web analytics

Bibliotheek zoekt nieuwe vrijwilligers

Bibliotheek VANnU aan de Markt in Roosendaal is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om het visitekaartje te worden van ‘de huiskamer’ en naast het opruimen van materialen ook als gastvrouw/gastheer op kunnen treden. Voor belangstellenden is er maandag 27 augustus een informatiemiddag, die om 14:30 uur begint.

Ook de vestigingen in Oudenbosch en Zevenbergen zoeken nog vrijwilligers. Daar zijn de informatiemiddagen donderdag 23 augustus (Oudenbosch) en dinsdag 21 augustus, ook vanaf 14:30 uur. Vrijwilligers krijgen een gratis bibliotheekpas.

Van vrijwilligrs wordt onder andere verwacht dat ze een klantvriendelijke en gastvrije instelling hebben, nauwgezet en repesentatief zijn, goed kunnen samenwerken en ruime computerkennis hebben zodat ze ook informatie kunnen geven over de mogelijkheden van het gebruik van de website van de bieb en het gebruik van de bibliotheekpas.
Meer gevraagde vaardigheden zijn ❯ HIER te vinden op de website van de bibliotheek.

Als werkzaamheden worden onder andere genoemd: klanten helpen, ontvangen van groepen, assisteren bij een activiteit, het netjes houden van de bibliotheek en teruggebrachte materialen opruimen.
Op de website worden nog meer ‘taken’ genoemd.

❯ Meer over vrijwilligerswek bij VANnU

Foto: Facebookpagina VANnU