web analytics

Bergse vrouw (25) door geweld om het leven gekomen

In de nacht van vrijdag op zaterdag 29 september is in Bergen op Zoom een 25-jarige vrouw in haar woning aan de Goudbaard door geweld om het leven gebracht. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor, zo meldt de politie zaterdag om 11:00 uur.

Omstreeks 01.13 uur kreeg de meldkamer een bericht binnen over een dodelijk geweldsincident in een appartement aan de Goudbaard. Verscheidene eenheden werden naar het adres toegestuurd. Omdat er geen enkele reactie uit de woning kwam, probeerden agenten de voordeur te forceren. Boven het lawaai uit hoorden zij ineens een klein kind hard huilen. De 4-jarige peuter is nadat de voordeur was opengebroken, direct opgevangen en meegenomen naar het bureau. Voor hem is in samenwerking met de spoedzorg Jeugdzorg Brabant onmiddellijk een pleeggezin gezocht die hem verder opvangt.

Aangezien onbekend was of er in de woning nog een gewelddadig persoon aanwezig was, gingen diverse agenten met getrokken wapens naar binnen. In de woonkamer lag de zwaar gewonde bewoonster die al overleden was. Verder was er niemand meer in de woning. Vervolgens heeft iedereen de ruimte verlaten om het sporenbeeld in de woning zo zuiver mogelijk te houden voor onderzoek. Het onderzoek is nog in volle gang.