web analytics

Bergenaar met 50 gripzakjes in auto probeert te vluchten

Een Bergenaar (28) met 50 gripzakjes in zijn auto en diverse telefoons op zak, heeft zaterdagavond 4 november bij een politiecontrole in Roosendaal geprobeerd te vluchten. Na een korte achtervolging werd hij in de Brechterhoeflaan gevonden.

Rond 21.25 uur wered de man met zijn auto de controleplaats aan de Gagelboslaan op gedirigeerd voor een algemene controle. Tijdens het gesprek rook een agent een typische henneplucht. Op het verzoek om alle in de auto aanwezige drugs af te geven, kwam er één zakje hennep tevoorschijn.

Tijdens het noteren van alle persoonsgegevens leek het alsof de man iets vanuit het dashboardkastje snel verstopte. Om die reden werd hem gevraagd uit te stappen om de auto beter te kunnen doorzoeken. Vrijwel direct werd een zak met 50 gripzakjes hennep gevonden.

Vervolgens bleek de verdachte ook nog diverse telefoons op zak te hebben. Deze zijn in beslag genomen voor technisch onderzoek. De man realiseerde zich dat hij een probleem had en zette het ineens op een lopen. Na een korte achtervolging werd hij in de Brechterhoeflaan gevonden. Hij is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex in Breda.

Zondagmiddag mocht hij met een dagvaarding op zak weer naar huis.