web analytics

Bergenaar (21) loopt steekwond op na vechtpartij in Roosendaal

Een 21-jarige man uit Bergen op Zoom is in de nacht van zaterdag op zondag 21 juli op de Markt in Roosendaal gewond geraakt bij een vechtpartij. Hij was gestoken met een mes. Bij de vechtpartij waren wel 22 mensen betrokken, meldt de politie.

Volgens getuigen vond de vechtpartij ronf vijf uur in de ochtend plaats tussen een 22-tal personen. Na het steekincident verspreidde de groep zich richting het Emile van Loonpark en richting het spoor. Het slachtoffer bleef gewond achter. De man liep vervolgens een nabijgelegen horecagelegenheid binnen, waar hij werd opgevangen door de beveiliging. Faar werd de politie gewaarschuwd en een ambulance geregeld.

De politie is direct een onderzoek begonnen naar de toedracht van deze zaak. Er zijn al enkele getuigen gehoord, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding van een verdachte. De politie zoekt getuigen Zij kunnen het algemene telefoonnummer 0900 8844 bellen of via WhatsApp 06 12207006 contact opnemen. Ook kan het tipformulier of het meldformulier van Meld Misdaad Anoniem gebruikt worden of telefonisch via 0800 7000. Het gaat om zaaknummer: 2019171927
Ook is de politie op zoek naar camerabeelden en foto’s van dit incident.