web analytics

Bare Essentials brengen country op Sfeerstrand

Vanuit Beachclub 0165 op het Sfeerstrand in Stadsoevers in Roosendaal klinkt zondagmiddag 20 oktober countrymuziek. Daar zorgt de countryband Bare Essentials voor. Rond 14.00 uur gaan de vijf muzikanten aan de slag en vanaf de eerste klanken kunnen ook bezoekers actief meedoen. Zij krijgen de ruimte om te dansen, of het nou om linedance gaat of ‘gewoon meebewegen’.

De band werd in het voorjaar van 2017 opgericht. Na kort overleg besloten ze dat het hoofdgenre de countrymuziek moest zijn, met hier en daar een uitschieter naar Americana en andere leuke deuntjes. Het allerbelangrijkst vonden ze dat ze de liedjes leuk moesten vinden, vooral herkenbaar moesten zijn en natuurlijk binnen hun vermogens moesten passen.

Wichard, Kees, Wilma, Wil en Marco (op de foto van van links naar rechts) zijn de bandleden. Zij brengen bekende en wellicht ook minder bekende nummers. In ieder geval ontbrekende volgende nummers zondag niet: ‘Jambalaya’, ‘Blanket On The Ground’, ‘In Dreams’ en ‘Achy Breaky Heart’.

Meer over de band:
❯ Website Bare Essentials
❯Facebookpagona Bare Essentials