web analytics

Bakkie doen met een praatje met de wethouder(s)

Onder de noemer ‘Jouw verhaal is belangrijk voor onze wethouders’ gaat wethouder Inge Raaijmakers samen met haar collega-wethouders met inwoners in gesprek, om te zien en horen wat nodig is. De eerste ‘Op de koffie’ is woensdagmiddag 15 mei tussen 15.00 en 16.00 uur in Parrotia. Daar is deze keer ook wethouder Toine Theunis bij. ‘Kom een bakkie doen en vertel wat jij belangrijk vindt’, zo luidt de uitnodiging. Gezien het tijdstip zal de thee ook wel paraat staan.

De volgende ‘meet & greets’ zijn op woensdagavond 12 juni tussen 19:00 – 20:00 uur in Wouw (met de wethouders Inge Raaijmakers en Klaar Koenraad) en op maandagavond 1 juli tussen 19:00 – 20:00 uur in Kalsdonk (met wethouder Inge Raaijmakers).

Aanmelden mag (via opdekoffie@roosendaal.nl), maar hoeft niet. Ideeën of verhaal kunnen ook naar Desiree Bax, telefoon 140165 of via mail d.bax@roosendaal.nl Suggesties voor gespreksstof: hoe is het om in (gemeente) Roosendaal te wonen, wat vindt u belangrijk, wat zijn fijne plekjes in de gemeente, welke dingen kunnen anders, wat is er nodig om de komende tien jaar prettig te wonen?

Foto boven: Facebookpagina Gemeente Roosendaal