web analytics

Awards’19 voor Tristar, BBQ Experience Centre, Washin’7 en WijZij

Tristar, BBQ Experience Centre, Washin’7 en WijZijn zijn maandagavond 25 november in de Kring uitgeroepen tot de winnaars van het Roosendaal Business Awards-evenement 2019. De belangrijkste prijs, de Roosendaal Business Award, was voor TriStar Industries dat schoonmaakmiddelen voor de industrie maakt. Het gala werd gepresenteerd door de in Roosendaal wonende RTL-weervrouw Nicolien Kroon.

De andere genomineerden voor de Award (voor bedrijven met meer dan 20 medewerkers) waren Van Mossel Automotive en Hoppenbrouwers Techniek

Andere awards
In de categorie Small Business (0-20 fte) ging de beker naar Washin’7 (0-20 fte). Andere genomineerden waren C&R makelaars en Tel It. BBQ Experience Centre (gevestigd in een deel van het voormalig Wenneker complex) kon naar huis met de City Award, waarvoor ook Winebizz en Roemer genomineerd waren.

De Zorgaward ging naar Wij Zijn. De andere genomineerden waren SDW en S & L.

Jury
Een jury van 6 vooraanstaande ondernemers/managers beoordeelde alle inschrijvingen en selecteerde daaruit de 12 finalisten. De jury, die de bedrijven bezocht, bestond uit: Chris Cornet (rayondirecteur ING), Dennis Klasen (partner Van Oers Accountancy & Advies), Machiel Gelok (partner Haans Advocaten), Jan Willem Passer (DGA Karpack Verpakkingen), Jeffrey Coppens (Directeur Coppens uitvaartzorg), Joyce Aarsman (Head/Owner NouvelleX & Nouvelle & Pilot EASA).

Sprekers

De ondernemers in de zaal werden toegesproken door ondere burgemeester Han van Midden en onderneemster Annemarie van Gaal. Na de prijsuitreiking was er nog een afterparty.

Foto bovenL De winnaars op het podium. Beeld uit de live-registratie die via Facebook te volgen was (en is).