web analytics

Avontuur van Sophie Mol in The Voice loopt spaak bij knockouts

De ‘blind auditions’ en ‘the battles’ wist ze door te komen, maar vrijdagavond 31 januari eindigde het avontuur van de Roosendaalse zangeres Sophie Mol (25) in The Voice of Holland dan toch voortijdig in de ‘knockouts’. Haar vertolking van ‘Higher Love’ was voor haar coach Ali B. geen aanleiding om veranderingen aan te brengen in zijn eerdere keuze om met drie andere kandidaten verder te gaan.

Sophie was de – helaas letterlijke – uitsmijter van deze aflevering van het populaire tv-programma op RTL4. Zij moest als laatste van de acht kandidaten van Ali B. aan de bak. Drie andere kandidaten zaten al op de drie stoelen om door te gaan. Ali had in de loop van het programma al enkele wijzigingen aangebracht, en wilde het daar bij laten. Dat betekende dus het eind van Sophie in The Voice.

Liedje
Reactie coach Ali B: ‘Je bent wel bijzonder. Ik heb vorige keer tegen je gezegd: voor een blank meisje heb je iets donkers in je stem. Alleen hoor ik dat dan weer in een liedje dat niet onderscheidend genoeg is’.

Te gek
‘Wat een spannende show was dit!! Ik heb echt ALLES gegeven. Dit avontuur was echt te gek. Ik heb zoveel geleerd & met super muzikale mensen mogen optreden’, aldus de reactie van Sophie op haar Facebookpagina. Daar zijn zaterdagmiddag ook al meer dan vijftig ‘steunbetuigingen’ richting Sophie te vinden.

Roosendaal was in deze editie van The Voice of Holland door twee zangeressen vertegenwoordigd. Julia Schutten (20) moest na de battles het programma verlaten.

Foto boven: Sophie hoort de reacties van de jury aan. Ziet ze het al aankomen? (Foto’s boven en onder: uit The Voice of Holland – Talpa/RT4)

Sophie zet ‘Higher Love’ in.
 
Aan enthousiasme in ‘het fanvak’ lag het niet…

 

Zie ook:
❯ Sofie Mol in The Voice verder naar de knockouts
❯ Twee Roosendaalse zangeressen door in The Voice of Holland
❯ Video Sophie met ‘Higher Love’ in de knockouts – met reacties van Angela Groothuizen, Anouk en Ali B.

❯ Sophie Mol Facebook
❯ Sophie Mol op RVT-entertainment
❯ Sophie Mol op YouTube
❯ Sophie Mol La Sooph