web analytics

‘Avontura’ nieuw speelpaleis op De Stok

‘Avontura’ is de nieuwe naam van het speelpaleis aan De Stok in Roosendaal. Het gaat zaterdag 14 april open, nadat Balleland op 5 maart de deuren had gesloten. Het is de achtste ‘Avontura’ in het land onder de vlag van Optisport.

‘Er is vanaf 5 maart druk verbouwd. Er zijn nieuwere, betere, leukere en veiligere speeltoestellen en het meubilair, de vloeren, horeca enz. zijn allemaal aangepakt’, aldus Optisport, dat behalve de speelpaleizen ook wel 88 zwembaden (onder andere in Klundert, Zevenbergen en Breda), enkele tientallen fittness-gelegenheden, enkele schaatsbanen en zo’n 35 sporthallen beheert, waaronder In De Roos in Roosendaal.

‘Avontura’ profileert zich als ‘het grootste indoor speelparadijs van Roosendaal, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten’. Met onder andere een klauterplein waar kinderen een enorm bouwwerk kunnen beklimmen, extra hoge trampolines, ballenkannonnen op het ballenplein, een snowglider waar je met banden vanaf kunt, en een raceparcours. Voor de kleinsten is er een leuke peuterhoek.

Ouders en grootouders mogen gratis mee naar binnen en kunnen relaxen op het grote horecaterras, waar picknicktafels en (lounge)banken staan, en gratis wifi is.

Op doordeweekse dagen is ‘Avontura’ open tussen 09:00 – 18:00 uur, op zaterdag en zondag (en in schoolvakanties) tussen 10:00 – 18:00 uur. Losse entreekaartjes kosten (vanaf 1 jaar) 7,95 euro, een jaarabonnement 70 euro. Voor jongere kinderen zijn er peuterochtenden (5,50 euro, van 09:00 – 12:00 uur). Er is verder keuze uit verschillende kinderfeestjes en er zijn groepsmogelijkheden voor scholen, BSO’s, en verenigingen.

Lasergame
In het pand is ook een Lasergamehal ondergebracht voor jong en oud. ‘Met twee verdiepingen zijn wij een van de grootste lasergames in Nederland. Op de begane grond staat zelfs een vliegtuig in onze arena’, wordt op de website gemeld. Meespelen kan solo of in teams.
Een spel van 12 minuten kost 10 euro, twee spellen van 12 minuten 18 euro.
Openingstijden van de Laserhal: maandag t/m donderdag 09:00-18:00 uur, vrijdag 09:00-22:00 uur, zaterdag 10:00-22:00 en zondag 10:00-18:00 uur).

❯ Meer info op de website van Optisport