web analytics

Avondvierdaagse 2019 van maandag 13 t/m donderdag 16 mei

De Roosendaalse Avondvierdaagse is dit jaar van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei. Vier avonden lang kan er tussen 18:15 en 18:45 uur vanaf het parkeerterrein van sportpark Vierhoeven worden gestart. Donderdagavond 16 mei wordt de vierdaagse afgesloten met een defilé. De organisatie is weer in handen van Thor.

Deelnemers kunnen kiezen uit tochten van circa 3 km, 6 km en 10 km. Alle routes staan op papier en worden bovendien ook met pijlen aangegeven. Ze zijn ook te zien op de website van Thor. Er is geen voorgeschreven wandeltempo. De wandelroutes gaan steeds over rustige en dus veilige bos- en buitenwegen.

De laatste controlepost (het Thorhonk op het sportpark) sluit elke dag om 21.15 uur. Rolstoelgebruikers kunnen bij de organisatie alternatieve, rolstoelvriendelijke 6 km routes opvragen.

Veilig verloop
Met het inzetten van een groot aantal verkeersregelaars, de steun van gemeente en politie en wandelaars die zich aan de verkeersregels houden, hoopt de organisatie op een veilig verloop van het evenement.

De voorinschrijving eindigt vrijdag 10 mei. Op de eerste avond kan ook nog bij de start op het parkeerterrein van sportpark Vierhoeven worden ingeschreven tussen 17:45 – 18:15 uur. Het inschrijfgeld is dan 7,50 euro, een euro meer dan bij voorinschrijving. KWBN–leden krijgen op vertoon van hun ledenpas een korting van € 1,00.

Medaille
Deelnemers die alle vier de avonden de afstand waarvoor ingeschreven is, wandelt, ontvangt op de vierde avond bij het secretariaat de KWBN-medaille.

Evenals vorige voring is er ook weer een verloting onder de deelnemers. Het lotnummer is het inschrijfnummer op de deelnemerskaart. Op de laatste avond kunnen gewonnen prijzen opgehaald worden tot 21.15 uur.

Defilé
Het defilé op 16 mei start om 19.45 uur bij rotonde Zundertseweg / Onyxdijk. De route is plm 2 km. De deelnemers worden voorgegaan door het looporkest van Muziekvereniging Roosendaal.
Route: RA Zundertseweg – LA ‘t Zand – LA Langdonkring – LA Benedendonk – LA Turfvaartsestraat (voet-/fietspad nemen) – LA Sportpark Vierhoeven

❯ Meer info op website, daar staat ook een link naar de routes.