web analytics

Avondje uit in de Kring voor Mantelzorgers (10 dec)

Op maandag 10 december kunnen mantelzorgers uit de gemeenten Roosendaal en Rucphen een avondje uit in de Kring in Roosendaal. Ze krijgen van de gemeenten Roosendaal en Rucphen een muziekshow aangeboden. De show is van 20:00 – 21:30 uur, daarna is er een afterparty tot 23:00 uur.

In deze show kunnen bezoekers ervaren welke invloed popmuziek heeft op onze samenleving en wat muziek doet voor je brein en welzijn. Samen met topmuzikanten die normaal spelen voor artiesten als Waylon, Guus Meeuwis, Alain Clark en de Toppers wordt teruggegaan in de tijd en kunnen nummers van vroeger herbeleefd worden. Ook komt de geschiedenis van de popmuziek van Roosendaal aan bod.

Mieke Roovers (van Toplife) en oud-RBC-trainer Robert Maaskant presenteren de show voor mensen die zorgen een (hulpbehoevende) zieke ouder, kind, buurman of vriend. Die mogen ook een introducee meenemen. Na de show maakt de geschiedenis een sprongetje naar dansmuziek van de seventies en eighties met DJ Tripple Bounce. De zaal is vanaf 19:30 uur open.

Op de avond wordt ook informatie verstrekt over de workshops ‘Tijd voor je zelf’ die de twee gemeenten de mantelzorgers ook aanbieden.

Aanmelden kan via de website van Toplife.nu tot en met 7 december.
❯ Aanmelden muziekshow mantelzorgers