web analytics

Avi On Fire en Blupaint op Palm Parkies 19 juli

Op de agenda van Palm Parkies staat voor woensdagavond 19 juli een avondje alternatieve pop in het Vrouwenhofpark in Roosendaal. Avi on Fire serveert dat met met een vleugje Foster the People, hier en daar wat MGMT en Foals, maar vooral Avi. Naast Avi On Fore kan het publiek deze avond ook kennismaken met Blupaint.

Met de eerste single ‘Pearls’ werd Avi On Fire bekroond tot 3FM Serious Talent, speelde vele malen op regionale en nationale radio, kwamen langs in de De Wereld Draait Door en speelde als speciaal geselecteerd OOR Popronde-talent een hele hoop shows door heel het land.

In maart werd de eerste EP WIN gelanceerd. Met vier, een beetje vreemde, alternatieve popsongs die ontzettend typerend zijn voor Avi On Fire. En de band heeft een druk najaar voor de boeg.

Blupaint

Blupaint, dat zijn vier begin-twintigers met het indierockhart op de goede plek. Hun retecatchy eerste single ‘Save Me’ bezorgde ze de titel 3FM Serious Talent, de energieke liveshow leverde de Grote Prijs van Nederland op. Na die succesvolle proloog volgt het smakelijke eerste hoofdstuk in de vorm van debuut-EP Virtue. Maar Blupaint heeft meer van die instant hits, waarvan single High (over escapisme en partydrugs) misschien wel het hoogtepunt vormt. Dat de band geen one-trick-pony is, laten ze horen op het gelaagde, langgerekte epos Rebirth.

Concert vanaf 20:15 uur

De concerten beginnen rond 20:15 uur en duren tot ongeveer 22:30 uur. Daarna kan men nog even blijven nazitten; de bars gaan om 23:15 uur dicht. Bonnetjes kopen kan to 23:00 uur. Voor eten & drinken is het terrein open vanaf 19:30 uur, vij mooi weer vanaf 18:00 uur.

P R O G R A M M A:
19 juli Avi on Fore & Bluespaint
26 juli: Jared Grant
2 augustus: New Cool Collective
9 augustus: Waterproof Shampoo
16 augustus Wipneus & Prim
23 augustus: Radio Negra
25 agustus: extra avond Pater Moeskroen vanwege afgelasting 12 juli

❯Website Palm Parkies