web analytics

Automobilist (19) op Laan van Brabant aangehouden met drugs

Een 19-jarige bestuurder van een auto is vrijdagavond 15 november aangehouden op de Laan van Brabant met drugs in zijn auto. Rond 21.50 uur zagen agenten op de H.G. Dirckxstraat in Roosendaal een personenauto rijden. De auto slingerde en toen de surveillerende agenten in zijn buurt stil stonden, zagen ze dat de bestuurder geen gordel droeg. Ze besloten de bestuurder aan te spreken.

De agenten gaven de man een stopteken. Hier voldeed hij even verderop aan op de Laan van Brabant. Toen de agenten de bestuurder aanspraken, zagen zij in de auto twee zakken met hennep liggen. De bestuurder werd gevraagd uit de auto te stappen en plaats te nemen in de politieauto. De agenten doorzochten daarna de auto van de man.

In de auto werd in totaal 35 gram hennep aangetroffen, 5 gram hasj en ruim 10 gram cocaine. De bestuurder van de auto, een 19-jarige man uit Bergen op Zoom is aangehouden op verdenking van handelen in drugs. De Bergenaar is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit hij nog vast. Hij wordt vandaag gehoord door rechercheurs.