web analytics

Auto met kogelgaten op parkeerplaats Lindenburg

UPDATE – De politie heeft zaterdag 4 augustus in de vroege ochtenduren een auto met kogelinslagen aangetroffen op de parkeerplaats Lindenburg in Roosendaal. Een omwonende die schoten had gehoord, belde de politie. Ter plekke werden twee inzittenden van een andere auto aangehouden. De bijrijder had zakjes cocaïne bij zich.

Nadat een omwonende omstreeks 05.05 uur schoten had gehoord, belde deze de politie. Opgeroepen agenten zagen ter plekke een personenauto met hoge snelheid over het terrein rijden. Met een dienstvoertuig werd snel de uitrit geblokkeerd, waardoor de bestuurder geen kant meer op kon.

In de auto zaten twee mannen. Tijdens hun fouillering kwam uit een tasje van de bijrijder een grote zak met 13 gripzakjes cocaïne tevoorschijn. Deze 20-jarige man uit Roosendaal is aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

Een andere personenauto met kogelinslagen stond als stille getuige op de parkeerplaats. De directe omgeving van deze auto is afgezet voor sporenonderzoek. Hierbij zijn ook politiehonden ingezet. Of de aangetroffen mannen iets te maken hebben met het schietincident is nog in onderzoek. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.