web analytics

Atletiekwedstrijden van Thor op zaterdag 17 aug

Op het atletiekcomplex van Thor op Sportpark Vierhoeven in Roosendaal zijn zaterdag 17 augustus twee wedstrijden: een baanwedstrijd voor atleten vanaf D-junioren en de eerste wedstrijd van een hoogspringcompetitie, die Thor nu voor de zevende keer organiseert. De Grande Finale van het hoogspringen is op zondag 8 september.

Baanwedstrijd
Van de baanwedstrijd, die om 13:30 uur begint, zijn de onderdelen:
– D-junioren: 60/80m, 1000m, ver, hoog, kogel, discus, speer
– C-junioren, 80/100m, 800m, 1500m, ver, hoog, kogel, discus, speer
– AB-jun/sen/mas: 100m, 200m, 800m, 1500m, 3000m, ver, hoog, kogel, discus, speer

Voor de CD-junioren zijn medailles. Inschrijven (2,50 euro voor het eerste onderdeelm 20% korting voor elk volgend onderdeel) via www.atletiek.nu, waar ook het programma en na afloop de uitslagen zijn te zien. Er is geen na-inschrijving.
ET bij de loopnummers.
EDM bij discus- en speerwerpen

Hoogspringcompetitie
Tegelijkertijd met de baanwedstrijd wordt ook de eerste wedstrijd van de Hoogspringcompetitie 2019 gehouden. Hier beginnen de wedstrijden om 13:00 uur. De competitie bestaat uit twee wedstrijden. De volgende, tevens finale, is op zondag 8 september 2019.
De prijsuitreiking van de competitie is na afloop van de Grande Finale.

Er zijn medailles voor de beste drie in het klassement per categorie. Verder wordt er na afloop van de Grande Finale een speciale medaille uitgereikt aan elke atleet die een of meerdere malen zijn/haar PR heeft verbeterd. Om in aanmerking te komen voor deze prijzen, moet men wel aan beide wedstrijden meedoen.
Deze wedstrijd is voor de categorieën: D-junioren t/m Masters. Er wordt gesprongen in minimaal 2 groepen.

Ook hiervoor kan worden ingeschreven via www.atletiek.nu (5 euro). De minimale aanvangshoogte is 101 cm bij de eerste wedstrijd en bij de finale 102 cm.

❯ Website THOR Roosendaal