web analytics

Asociale bestuurder uit Eindhoven aangehouden na botsing bij Boulevard

Op het politiebureau in Roosendaal is zaterdagmiddag 20 juli een 25-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij wordt verdacht van roekeloos rijden en poging zware mishandeling. De man was zelf het politiebureau binnengestapt nadat eerder na een aanrijding hard was weggereden.

De man uit Eindhoven reed omstreeks 15.10 uur op de kruising Laan van België – Boulevard tegen een personenauto aan die voor het stoplicht stond te wachten. Toen de bijrijder van de aangereden auto wilde uitstappen, reed de verdachte achteruit en verdween met gierende banden de Boulevard op.

Door deze actie kon de uitstappende bijrijder nog net zijn vege lijf redden door snel terug in de auto te springen. Een getuige vond een kentekenplaat die van de auto van de verdachte was gevallen.

De geschrokken inzittenden van aangereden auto hebben bij de politie een verklaring afgelegd en de bestuurder deed bovendien aangifte. De verdachte bleek al vaker te zijn aangehouden vanwege asociaal rijgedrag. Hiervoor was zijn rijbewijs al eerder ingenomen.

Op het moment dat de slachtoffers op het bureau een verklaring aflegden, liep de verdachte het politiebureau binnen. Hij werd onmiddellijk aangehouden en zit nog vast.