web analytics

Alliance bezorgd over vermiste speler Jordi

[UPDATE: ‘JORDI NIET LANGER VERMIST’]  Voetballer Jordi van Alliance is niet langer vermist. Dat laat het bestuur van Alliace op de website en de Facebookpagina van de club weten. Uit bezorgdheid over de vermiste speler Jordi Ewana (21) had de Roosendaalse voetbalvereniging zondagavond 30 april via Twitter en Facebook berichten over zijn vermissing verstuurd, in de hoop dat die bijdragen aan de opsporing van Jordi.

Op de website van Alliance is nu te lezen:
‘Gisteravond hebben wij bekend gemaakt dat van een van onze spelers, Jordi Ewanena, sinds vorige week donderdag vermist was. Als club waren wij met de familie oprecht ongerust op basis van de feiten welke bekend waren. Er is massaal gehoor gegeven aan het verzoek om informatie over de toestand van Jordi. Het bestuur heeft zojuist het signaal ontvangen dat Jordi niet meer vermist is. Als bestuur doen wij gelet op de privacy van Jordi geen verdere mededelingen meer.Het bestuur bedankt iedereen voor zijn betrokkenheid.’ Einde citaat.
De speler werdt sinds donderdagavond vermist. Hij kwam toen niet opdagen bij de training en ook vrijdags bij een uitje van het team bleef hij zonder enig bericht weg. Toen Jordi ook zondag niet verscheen bij de belangrijke wedstrijd tegen Achtmaal, werd men bij Alliance echt bezorgd.